Babel Den Bosch online

Tips voor jeugd en jongeren

Van voorleesfilmpjes tot e-books voor je lijst: hier vind je tips voor thuisblijvers. En we blijven op zoek naar leuke dingen om te doen!

Tips voor volwassenen

Wil je blijven lezen en leren, je kind helpen met huiswerk of zoek je andere dingen om thuis te doen? Wij verzamelen tips voor je!

Tips voor het onderwijs

Naast lezen en leren je leerlingen ook thuis met kunst en cultuur aan de slag laten gaan? Hier vind je tips en inspiratie.

Cultuur voor thuisblijvers

In tijden van corona gaan lokale culturele initiatieven online. Cultuurbosch laat deze pareltjes niet op de plank liggen en verzamelt corona-initiatieven: van knutselcursussen voor het hele gezin, digitale huiskamerconcerten en exposities tot handvatten voor gedupeerde ZZP-ers.

Schrijver leest voor

Luister naar verhalen die de wereld vergroten, verhalen die je inspireren, verrassen, troosten of inzicht bieden. Elke dag een andere schrijver die je 15 minuten voorleest uit eigen werk. Met beloftevolle debutanten en bestsellerauteurs. Luister nu of later.

Bezoek het Digi-Taalhuis

In het Digi-Taalhuis kan je aan de slag met Klik & Tik en Digisterker, taal en rekenen, beeldbellen en Skypen en wat je kan doen om gezond te blijven. Er is uitleg over Corona in vier talen.