Digi-Taalhuis en Digisterker: handig voor alle thuiszitters

Gepubliceerd op: 8 april 2020 12:39

Thuis tijdens de corona-crisis? Hier vind je tips voor makkelijke websites om thuis te gebruiken. Duidelijke uitleg over gezondheid, financiƫn, digitale mogelijkheden voor contact met familie, omgaan met de computer en Nederlands leren. Digisterker helpt je werken met de digitale overheid. Dat is handig voor alle thuiszitters.

Het Taalhuis gaat online

De Taalhuizen zijn tijdelijk dicht vanwege de Corona-crisis. Wil je thuis oefenen? In het Digi-taalhuis kan je zelf oefenen met taal en rekenen. Je vindt er makkelijke informatie over gezondheid en over Corona in vier talen. Seniorweb laat zien hoe je via Skype en beeldbellen contact kan houden met je familie. Met Klik & Tik leer je werken met de computer. 

Digisterker door doen! Leer werken met de Digitale overheid

Belastingaangifte doen, uitkering aanvragen of je verhuizing doorgeven. Steeds meer zaken regel je via internet. Hier vind je uitleg hoe je deze en andere zaken doet. Ook als je hiervoor een DigiD nodig hebt.

Met Digisterker door doen! kan je nu ook thuis aan de slag met het lesmateriaal en oefeningen van Digisterker. Of je kan verder met de cursus waar je al aan begonnen was. Denk daarbij aan onderwerpen als DigiD, MijnOverheid, aanvragen bij de eigen gemeente, Mijn toeslagen, Thuisarts.nl, Donorregister, etc.