Verhaaltjestijd 2+ gaat online

Gepubliceerd op: 16 april 2020 13:03

Verhaaltjestijd is terug van weggeweest. Alleen lezen we nu niet voor in de bieb, maar bij jou in de woonkamer. Wekelijks op woensdag en vrijdag om 10:00 uur live via Zoom. We maken er weer een online-feestje van met een mooi verhaaltje, leuke interactie en natuurlijk ook muziek!

Meedoen aan Verhaaltjestijd kan via Zoom. Hoe werkt dat?

Spelregels

We willen je vragen de microfoon uit te laten staan en niet aan te zetten. In verband met privacy en rechten is het niet toegestaan om opnames van het voorlezen te maken. We willen je vragen dus geen foto's/ video's te maken van je scherm. Voor een goede interactie is het leuk om je camera aan te zetten, maar dit is niet verplicht.

Hoe kan je meedoen? 

Ga naar https://zoom.us/j/98594312093 of log via je eigen zoom-account in met meeting-ID: 985-9431-2093. Je komt dan direct in de meeting binnen, je microfoon staat dan automatisch uit.

Heb je nog geen ZOOM?

Download en installeer de gratis Zoom Cloud Meetings app/programma

  1. Als het programma ge├»nstalleerd is klik je op Join a Meeting
  2. Toets het Meeting-ID oftewel de Zoom ID code in 985-9431-2093 (zonder spaties) 
  3. Klik op Join
  4. Je bent nu een deelnemer aan de bijeenkomst! 

Onderaan het venster van Zoom vind je een balk:

  • Als je je microfoon wil aan- of uitschakelen, klik allereerst op Mute. We willen je vragen om de microfoon uit te laten staan. 
  • Als je zelf niet zichtbaar wil zijn klik op Stop Video. 
  • Links onderaan zit een microfoon en camera icoontje. Er staat een streep door deze knoppen als je niet hoorbaar en/of zichtbaar bent. Wil je wel weer zichtbaar of hoorbaar zijn klik er opnieuw op. Met deze knoppen kun je ook je audio en video instellingen aanpassen, andere luidspreker, microfoon of webcam kiezen, indien gewenst.
  • Rechts bovenaan kun je kiezen voor alleen de spreker in beeld (Speakerview) of iedereen in beeld via kleine schermpjes (Gallery). Om het voorlezen goed te kunnen volgen adviseren we je om te kiezen voor Speakerview.
  • Wil je de bijeenkomst verlaten, klik dan rechtsonderaan op Leave Meeting. 
  • Mocht je het vervelend vinden om de camera aan te zetten, of je hebt geen (web)camera. Geen probleem, het werkt ook zonder (web)camera en je kunt de camera ook uitzetten.

We hopen je snel te zien bij Verhaaltjestijd. Veel plezier!