Versjes van Lars

Gepubliceerd op: 16 januari 2020 14:47

Lars van der Werf, bekend van o.a. Versjes van Lars komt naar Bibliotheek Boxtel tijdens de week van de Poëzie. Op zaterdag 1 februari zal hij zijn bekende versjes voordragen.

Op zaterdagmiddag 1 februari is dichter en schrijver Lars van der Werf te gast bij Bibliotheek Boxtel. Van 14.00 tot 16.00 uur zal hij versjes en gedichtjes voordragen. Kom luisteren, relaxen en inspiratie opdoen. Versjes van Lars is vrij toegankelijk.

Lars is geboren in 1987 te Rotterdam. Hij trekt het hele land door met zijn typemachine en maakt versjes op maat. Van zijn bundels Versjes van Lars, Heb lief en Elke dag een zoen zijn al meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Poëzieweek bij Babel
Tijdens de Poëzieweek, van 30 januari t/m 5 februari is er nog meer te doen bij Babel. Op 30 januari opent ‘Dichter op de koffie’ de Week van de Poëzie op Hinthamerstraat nr. 72 in Den Bosch. Er is een expositie met favoriete eigen gedichten, ouderen lezen voor uit eigen werk en de kersverse dichtbundel van Dichter op de koffie wordt feestelijk in ontvangst genomen door Doeko L., de eerste stadsdichter van ’s-Hertogenbosch. De bundel is ook ter plekke te koop.

Verder gaan we op zoek naar ‘De dorpsdichter van Vught’. In mei zal een deskundige jury met o.a. burgermeester van der Mortel en oud NOS verslaggeefster Pauline Broekema de winnaar bekendmaken van deze verkiezing. Inmiddels zijn er 8 gedichten ingezonden. Alleen tijdens de Poëzieweek mag je de gedichten alvast lezen en zelf als jury optreden.

In de Bibliotheek van Sint-Michielsgestel kunnen bezoekers zelf aan de slag met het gedicht van Gé van Berkel. De laatste regel van het gedicht ‘geeft, leest een toren wijzer’ staat vast, maar met de rest van de woorden mag je zelf een nieuw gedicht maken. Stuur deze in en reserveer alvast 20 juni in je agenda voor de Poëzienacht bij De Meander.

Lars van der Werf: Zaterdag 1 februari | Bibliotheek Boxtel | 14.00 – 16.00 uur | Gratis