Horeca

De gastvrouwen en gastheren van Babel zorgen er voor dat jij je meteen bij binnenkomst welkom voelt. Plof na dit warme ontvangst lekker neer op een bank of kies een gezellig tafeltje uit in één van onze sfeervolle ruimtes. Ons horecateam serveert een uitgebreid en duurzaam assortiment. Stap je juist binnen met een vraag? Ook dan helpen zij je graag.

Eerlijke menukaart
Met zorg bereiden onze mensen een perfecte latte macchiato. Of kies je liever voor een kopje (h)eerlijke thee? We schenken trouwens ook prachtige biologische wijnen. Echt een aanrader! En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want onze kaart staat boordevol met de lekkerste drankjes, broodjes en borrelhapjes. Stuk voor stuk op een eerlijke manier geproduceerd. Daar zijn we stiekem best trots op.

Bekijk hier onze vernieuwde menukaart!

Duurzaam assortiment
Babel kiest heel bewust voor een eerlijke menukaart. We letten in alles wat we doen goed op duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Daar selecteert Babel ook haar horecapartners op. Zodoende bestaan onze arrangementen standaard uit biologische producten.

Catering op maat
We hebben bij Babel voor ieder wat wils. Van Bourgondisch bitterballetje bij de borrel tot een biologische lunch als aanvulling op een workshop of vergadering. De meeste gerechten bereiden we in eigen keuken. Komt u met een grote groep? Fantastisch, dan schakelen we een gelijkgestemde cateraar uit de regio in.