Welkom bij Inlooppunt Helftheuvel

Het Inlooppunt is er voor alle wijkbewoners die beter willen worden in lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer, tablet of smartphone. Loop binnen en ontdek hoe het Inlooppunt je verder kan helpen. Je bent van harte welkom.

Wat kan je doen?
Je kan er of een cursus volgen. Je kan zelf of samen met een taalmaatje oefenen op de computer. Wil je meer leren over het gebruik van mobiel en laptop? Of gratis een boek lenen uit de kast met makkelijk te lezen boeken? Ook dat kan.

Vragen?
Elke dinsdagochtend tussen 10 - 12 uur kan je binnenlopen voor al je digitale vragen of vragen over het gebruik van computer, mobiel of tablet.

Taalgids Laury
Zoek je informatie over cursussen die je kan volgen? Elke donderdagochtend is taalgids Laury Schellekens aanwezig. Zij kent alle mogelijkheden in de stad voor cursussen en trainingen om je basisvaardigheden te verbeteren.

Waar zit het Inlooppunt?
Inlooppunt Helftheuvel vind je bij het KOO Wijkplein Helftheuvel in de Helftheuvelpassage 109.
Het is geopend op maandag: 13.00 - 16.00 uur | di t/m vr: 9.00 -12.00 uur.

Vrijwilliger worden?
Heb je hart voor taal? digitale kennis die je graag wil overdragen? We zoeken regelmatig vrijwilligers die het Inlooppunt kunnen ondersteunen. Kijk hier voor meer informatie.

Over het Inlooppunt
Het Inlooppunt Helftheuvel is een initiatief van Babel, Farent en KWIC, partners in het Bossche Taalnetwerk. Samen werken we eraan dat meer mensen de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen en hun basisvaardigheden te versterken.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Margo Kwinten, projectleider sociaal domein bij Babel Den Bosch, via margokwinten@babeldenbosch.nl of tel 073 6802900